kwaliteitsrondes

Kwaliteit en snelle service zijn al jaren de focus van Schoon Westland. Wij maken jouw pand, gebouw of woning schoon en zorgen vervolgens dat het ook schoongehouden wordt. Om dat volledig naar wens van de opdrachtgever te doen, worden eens per kwartaal de werkzaamheden op een persoonlijke manier kritisch onder de loep genomen. Deels door gesprekken te voeren, waarin de focus ligt op het optimaliseren van de klanttevredenheid en deels door het lopen van kwaliteitsrondes. Hieronder leggen we uit wat zo’n kwaliteitsronde precies inhoudt.

Veiligheid en kwaliteit van de werkzaamheden staan centraal binnen ons team. Vandaar dat periodiek de werkzaamheden enorm kritisch onder de loep worden genomen door onze rayonleidster. Enerzijds doen wij dat om de kwaliteit van het schoonmaakwerk zo hoog mogelijk te houden en anderzijds creëren wij bewustzijn en betrokkenheid bij de medewerkers. Zo zorgen we samen met de schoonmakers voor zeer tevreden opdrachtgevers.

"Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten en monitoren we de wensen van zowel de opdrachtgever als de medewerker."

Focus op tevredenheid

Onze rayonleidster loopt de kwaliteitsrondes één keer alleen en daarna samen met de schoonmakers. Zo kunnen onregelmatigheden direct besproken worden en worden de medewerkers echt betrokken bij de kwaliteitsbeoordeling. Als tijdens de kwaliteitsronde blijkt dat sommige taken overbodig zijn geworden, efficiënter gedaan kunnen worden of niet naar tevredenheid worden uitgevoerd, dan pakken we dit beet. Natuurlijk gaat dit altijd in goed overleg met de opdrachtgever en de medewerker, zodat alle partijen tevreden blijven.

Kritisch op het schoonmaakwerk

Om de kwaliteit van de schoonmaak te beoordelen, worden verschillende methoden ingezet. We zorgen voor een tijdige en een juiste terugkoppeling van de resultaten aan de opdrachtgever. Doorgaans leidt dit tot een mooie tevredenheidsscore en weten wij weer waar we extra op moeten letten voor komend kwartaal. Alles voor een optimale kwaliteit en tevredenheid!

Ben jij toe aan een frisse en kritische blik op de schoonmaak van jouw pand?

Laat het ons weten. We komen graag bij je langs om kennis te maken!
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail