Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Trappenhuis schoonmaken

Een trappenhuis schoonmaken is een klus die je liever niet altijd zelf wilt doen – of door eigen personeel wilt laten doen. Afhankelijk van de grootte van en materialen in het trappenhuis, moeten de juiste schoonmaakmiddelen worden gebruikt en moet er veel aandacht in de reiniging worden gestoken. Bovendien is in sommige gevallen het schoonmaken van een trappenhuis gevaarlijk. Schakel een specialist in voor de reiniging van je trappenhuis en wees verzekerd van een snel en perfect resultaat. Die specialist vind je bij Schoon Westland in Naaldwijk!

Een trappenhuis laten schoonmaken door ervaren specialisten

Ook bij de reiniging van trappen – en zeker van een compleet trappenhuis – komt veel kijken. Van welk materiaal is het trappenhuis gemaakt? Aan welke punten moet extra aandacht worden besteed tijdens de schoonmaak? Hoe frequent moet de reiniging van het trappenhuis plaatsvinden? Met alle zaken houden onze experts van Schoon Westland in Naaldwijk rekening. Van tevoren kijken zij samen met jou nauwgezet naar de te verrichten schoonmaakwerkzaamheden en luisteren zij naar jouw wensen om het beste resultaat neer te zetten.

Schakel ons in voor iedere reiniging

Al jaren zijn wij actief in de professionele schoonmaak en door deze ervaring weten wij in iedere situatie met de juiste oplossingen te komen. Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoorpand of een tapijt in je woonkamer; wij bieden altijd een schoonmaakplan op maat aan. Wil je contact met ons opnemen voor het schoonmaken van een trappenhuis? Bel dan naar 0174 - 421734, stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl of vul het contactformulier in.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen