Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Telescopische glazenwasser

Schakel de hulp in van onze specialisten uit Naaldwijk, gelegen in het Westland, die gebruikmaken van een telescopische glazenwasser. Door middel van telescopische glasbewassing kan er gemakkelijker op grote hoogtes worden gewerkt. Hoewel deze tool ook heel handig is voor de doe-het-zelvers die hun glazen op meerdere verdiepingen vanaf de grond willen wassen, is het in veel gevallen toch handig om een deskundige glazenwasser in te schakelen die precies weet hoe de telescopische glasbewassing werkt. Laat je daarom volledig ontzorgen door Schoon Westland uit Naaldwijk!

 De telescopische glazenwasser is ideaal voor grote hoogtes 

Er is in veel gevallen niet direct een ladder nodig om ruiten te wassen op de eerste, tweede of zelfs hogere verdiepingen. Telescopische glazenwassing biedt de perfecte uitkomst voor een efficiënte en veilige glasbewassing. Sommige telescopische glazenwassers kunnen wel tot veertien meter lang worden uitgeschoven, waardoor je gemakkelijk aan alle kanten van een woning – en zelfs een kantoor – de ramen kunt schoonmaken. Bij Schoon Westland zorgen we ervoor dat we altijd de juiste middelen voor een professionele schoonmaak binnen handbereik hebben. Bovendien bereiden we iedere schoonmaak zorgvuldig en op maat voor, zodat er efficiënt en op regelmatige basis een goed resultaat geleverd wordt.

Bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw glasbewassing

Wij zetten graag onze telescopische glazenwasser voor je in voor een snelle glasbewassing van je woning of bedrijfspand. Maak een afspraak en wij bespreken met jou de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen