Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Tapijt professioneel reinigen

Schakel de specialisten van Schoon Westland uit Naaldwijk in om je tapijt professioneel te laten reinigen. Wij zorgen ervoor dat de juiste schoonmaakmiddelen worden ingezet en gaan zorgvuldig te werk om het beste resultaat te leveren. We bereiden bovendien het professioneel reinigen van een tapijt nauwkeurig voor, zodat de meest passende schoonmaaktechniek wordt toegepast.

Een tapijt professioneel en op een verantwoorde manier laten reinigen

Het reinigen van een tapijt moet niet enkel op professionele wijze gebeuren – waarbij de juiste middelen op de juiste manier gebruikt worden – maar ook op een manier dat de kwaliteit van het tapijt behouden blijft. Hier hoort een nauwkeurige voorbereiding en een duidelijk stappenplan op maat bij. Wij geven je bovendien graag schoonmaakadvies wanneer je na de professionele reiniging van je tapijt nog korte maatregelen wilt nemen om het schoon te houden. Uiteraard bieden wij het professioneel reinigen van je tapijt ook op periodieke basis aan, zodat je nog lang geniet van een prachtig tapijt in je interieur.

Maak een afspraak met ons

Wil je je tapijt professioneel en milieuvriendelijk laten reinigen? Of wil je van een andere schoonmaakservice gebruikmaken, bijvoorbeeld voor je ramen? Maak dan een eerste afspraak met onze specialisten uit Naaldwijk en bespreek met hen je wensen. Ook voor de schoonmaak van stenen vloeren komen we graag bij je langs. Bel hiervoor naar 0174 - 421734, stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl of vul het contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over onze diensten, bijvoorbeeld het professioneel laten reinigen van je tapijt.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen