Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Stenen vloeren reinigen

Wanneer je graag je stenen vloeren wilt laten reinigen door een schoonmaakexpert, is Schoon Westland uit Naaldwijk je graag van dienst. In het verleden hebben veel van onze klanten hun vloer door ons met succes laten reinigen. Dit hebben zij soms eenmalig laten doen, maar anderen kozen ook een periodieke schoonmaak, zodat alles een zo goed als nieuwe uitstraling behoudt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf biedt op het gebied van stenen of andere soorten vloeren reinigen? Wij leggen graag alle opties aan je voor.

Stenen vloeren laten reinigen met de juiste voorbereiding

Je besluit waarschijnlijk niet voor niets om een vloer te laten reinigen. Elke vloer vraagt namelijk om specifieke schoonmaakmethoden en wanneer je zeker wilt zijn van het beste resultaat, is het inschakelen van een ervaren specialist geen overbodige luxe. In het bijzonder vergt het reinigen van stenen vloeren de juiste schoonmaakmiddelen en een goede voorbereiding. Het specifieke stenen materiaal moet bijvoorbeeld in deze voorbereiding worden meegenomen. Wil je een natuurstenen vloer laten reinigen of heb je keramische tegels? Of zijn er verschillende stenen vloeren in je pand die je wilt laten reinigen? Wij kijken graag met je mee en voeren een schoonmaak op maat voor je uit.

Schakel ons in voor elke soort schoonmaak

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor al hun schoonmaakwensen. Heb je dus een grotere ruimte die schoongemaakt moet worden, zoals een kantoor? Ook dan gaan we graag voor je aan de slag! Wanneer je naast je vloer je complete interieur of trappenhuis (periodiek) wilt laten reinigen, is dit bij Schoon Westland uit Naaldwijk zeker ook een optie. Neem contact met ons op en bespreek je wensen. Bel naar 0174 - 421734, stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl of vul het contactformulier in.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen