zonnepanelenreiniging

Zonnepanelen, steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor deze duurzame investering. Na het plaatsen hiervan is het schoonhouden van de zonnepanalen een must. Onze specialisten nemen de reiniging van jouw zonnepanelen op een professionele manier uit handen. Voordat de reiniging kan beginnen, analyseren zij de situatie en de staat van de zonnepanelen om vervolgens de best passende reiniging te bieden. Op deze vakkundige wijze zorgen wij ervoor dat jij zo optimaal mogelijk kunt profiteren van de opbrengst van de zonnepanelen. 

Benut zonnepanelen optimaal

Je kunt je vast en zeker voorstellen dat zonnepanelen door het jaar heen met veel verschillende (weers)omstandigheden te maken hebben. Naast weersinvloeden kan het oppervlak van jouw zonnepanelen ook worden vervuild door vogelpoep, zand en bladeren. Om de kracht van zonnepanelen optimaal te benutten, is het daarom van groot belang om deze regelmatig te laten reinigen.

“Zo haal jij alles uit jouw duurzame investering.”

Hoewel uit zonnepanelenreiniging veel voordeel te behalen valt, staat de reiniging hiervan wellicht niet bovenaan jouw takenlijst. Wij nemen dit graag van je over. Het enige wat je hoeft te doen, is ons inschakelen. Wij verzorgen de rest. Desgewenst geven wij je advies over de regelmaat waarmee de zonnepanelen na een eerste reinigingsbeurt schoongehouden behoren te worden. 

Profiteren van blinkend schone zonnepanelen?

Neem contact op met Raymond.
T 0174 - 421734 (algemeen)
T 0174 - 442341 (glasbewassing & special clean)

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.