Vloerreiniging

Bij binnenkomst valt het meteen op: de vloer. Je wilt natuurlijk dat jouw gasten direct een goede indruk hebben van de hygiëne van jouw pand. We snappen dat het reinigen hiervan niet bovenaan jouw bucketlist staat. Gelukkig zijn wij van Schoon Westland ervaren in het reinigen van vloeren van allerlei materiaalsoorten. Wij nemen dit karwei dan ook graag voor je uit handen.

Een passende oplossing voor elke vloer

Voordat het reinigen van de vloer daadwerkelijk kan beginnen, bekijken we zorgvuldig welke schoonmaakoplossing het beste past. Wij weten als geen ander dat iedere vloer uniek is. De ene steensoort is de ander niet en elk materiaal behoeft een andere manier van schoonmaken om tot een blinkend resultaat te komen.

"Bij Schoon Westland zijn wij ervaren in het reinigen van allerlei soorten vloeren."

Van alle schoonmaak-markten thuis

Of het nu gaat om vloerbedekking, tegelvloeren of natuurstenen vloeren, wij zorgen dat deze er weer als vanouds uitziet. Natuurlijk wil je dat het liefst zo houden. In dat geval kun je ons ook inschakelen voor de periodieke schoonmaak van jouw bedrijfspand. Dus mocht je schoon genoeg hebben van die ene vervuilde vloer of misschien zelfs wel van meer dan die ene vloer, dan gaan wij graag voor je aan de slag!

Interesse in een gereinigde vloer, 
maar doe je dit liever niet zelf?

Neem contact op met Raymond.
T 0174 - 421734 (algemeen)
T 0174 - 442341 (glasbewassing & special clean)

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.