Opleveringsschoonmaak

De verbouwing, nieuwbouw of verhuizing is eindelijk afgerond! Nu is het tijd om het pand zo snel mogelijk op te leveren en klaar te maken voor de nieuwe gebruiker. Voordat dat het zo ver is, ligt er eerst een hoop schoonmaakwerk op je te wachten. Laat dat net geen hobby van je zijn… Eén ding is zeker: jij schakelt een schoonmaakbedrijf in én snel, want de tijd begint te dringen. Schoon Westland levert zichtbaar schoon resultaat en zorgt dat je jouw deadline haalt. Door onze ruime ervaring met opleveringsschoonmaak en duurzame schoonmaakmethoden gaan we efficiënt en grondig te werk. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw pand na de schoonmaak werk- of bewoonbaar is.

Professionele schoonmaak na verbouwing of nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten en verbouwingen brengen veel stof en vuil met zich mee. Onze schoonmakers en glazenwassers maken dit met plezier voor je schoon. We pakken jouw pand van top tot teen beet. Zo worden alle vloeren, wanden, deuren, ramen, kozijnen, plinten, hoeken én richels onder handen genomen. Ook de keuken, douche en het toilet maken we grondig schoon en bouwstof, cementsluiers, stickers, kit-, verf- en kalkresten worden zorgvuldig verwijderd. Na de schoonmaak wandel jij jouw pand binnen en zie je zichtbaar resultaat! Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant wordt voor je opgefrist. Zo zijn gevelreiniging en/of glasbewassing ook onderdeel van de opleveringschoonmaak. De ruiten worden weer glashelder!

"Schoon Westland zorgt voor een zichtbaar schoon resultaat bij jouw opleveringsschoonmaak"

Een grote schoonmaak bij verkoop of verhuur

Een hygiënisch en net appartement of bedrijfspand verkoopt beter. Kopers en huurders gaan af op hun eerste indruk en daarom zorg je dat jouw pand uitblinkt. Wil je jouw wooncomplex of kantoor een opfrisbeurt geven voordat de potentiële kopers langskomen voor een bezichtiging? Ook dan helpen onze schoonmakers je graag en zorgen we voor een blinkend schone uitstraling.

Schoonhouden na oplevering

Na de opleveringsschoonmaak is de vloer weer van jou. Dan is het tijd om jouw ding te doen! Behoort de reguliere schoonmaak daar niet toe? Dan zijn onze schoonmakers ondertussen aardig bekend met het pand. Zo kunnen we direct een plan van aanpak maken voor een periodieke schoonmaak. We komen dan regelmatig bij je langs en zorgen dat alles weer spik en span is. Zo blijven je medewerkers of -bewoners genieten van een frisse en hygiënische omgeving.

Een bouwoplevering of
verhuizing, maar de schoonmaak
is niet jouw ding?

Neem contact op met Raymond.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens, een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.