ONS ADVIES: LAAT EEN DAKKAPEL EN DAKLIJST JAARLIJKS VAKKUNDIG REINIGEN!

Een (kunststof) dakkapel op tijd laten reinigen is van groot belang voor onder meer de uitstraling van je bedrijfspand of woning. Dakkappellen en daklijsten raken geregeld vervuild door onder meer vogelpoep, mos en neerslag. Wanneer het schoonmaken van een dakkapel niet geregeld gebeurt, hoopt het vuil zich steeds meer op en wordt het steeds lastiger om een dakkapel goed te reinigen.

Om je hier volledig in te ontzorgen, is het aan te raden om een (kunststof) dakkapel nauwkeurig te laten reinigen. Door de kwaliteit en de snelle service van Schoon Westland uit Naaldwijk, heb je geen omkijken naar het behoud van jullie mooie pand, kantoor of huis. De levensduur van het materiaal en de uitstraling worden hierbij verlengd. Wij pakken het schoonmaken van de dakkapel op een gerichte manier aan, zodat in iedere situatie het beste resultaat wordt opgeleverd.

"Wij verzorgen desgewenst op geregelde basis het leeghalen van de dakgoten."

Een dakkapel laten reinigen door een specialist

Of het nu gaat om houtwerk, beplating, kunststof of andere materialen: het reinigen van een dakkapel, daklijst en boeideel maakt deel uit van ons ruime pakket aan specialiteiten. Wij zetten voor zowel particulieren als bedrijven onze expertise in en zorgen in alle gevallen voor een resultaat dat volledig naar wens is. Uiteraard is niet elke dakkapel hetzelfde en moet het reinigen ervan steeds op een andere manier worden aangepakt, bijvoorbeeld met speciale middelen voor kunststof, metaal of hout. Wij bekijken daarom eerst de situatie en bereiden het schoonmaken van je dakkapel nauwkeurig voor.

Maak kennis met onze vele services

Naast het schoonmaken van een dakkapel, kun je uiteraard voor nog veel meer services bij Schoon Westland in Naaldwijk terecht. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van een dakgoot en een grondige anti-spinbehandeling. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is voor jouw woning of bedrijfspand? Bel dan naar 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl.

dakkapel en/of daklijst jaarlijks
laten reinigen?

Neem dan contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734 (algemeen)
T 0174 - 442341 (glasbewassing & special clean)

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.