Anti spin behandeling

Een anti-spinbehandeling van schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk is een optimale manier om snel en efficiënt van spinnenprobleem af te komen. Rondom een pand, woning of werkruimte kun je vanaf april tot augustus last hebben van spinnen. Wij verwijderen door middel van de anti-spinbehandeling zoveel mogelijk spinnen, webben en spinnennesten van ramen, deuren, kozijnen en dakranden. Daarnaast worden alle plekken waar spinnen zich kunnen nestelen behandeld met anti spin.

Snel van insecten af dankzij deze anti spin behandeling

Anti-spin is een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof die zorgt voor een vuilafstotende beschermlaag, waardoor nesten of webben zich niet kunnen vestigen. Het pand is hiermee tot maar liefst zes maanden lang beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten. Kies voor een van onze speciale schoonmaakdiensten en kom snel van vervelend of hardnekkig vuil af. 

"Wees gerust in een schone omgeving zonder spinnen."

De voordelen van het gebruik van anti-spinbehandeling:

  • Veilig voor volwassenen, kinderen, planten en dieren.

  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig.

  • Geeft geen belasting voor het grondwater.

  • De vloeistof is water oplosbaar, transparant en vlekt niet.

  • Zorgt voor een langer behoud van het schilderwerk.

  • Is bruikbaar in de voedingsindustrie.

Een preventieve behandeling met anti-spin levert hierbij het beste resultaat om de webben en spinnennesten voor te zijn. Wel zo fijn: een schone omgeving zonder spinnen. En dat op een veilige manier met een verantwoorde anti-spinbehandeling.

Kom snel en eenvoudig van spinnenprobleem af.

Hulp ontvangen over het verwijderen van spinnen, webben of nesten? Laat onze specialisten uit Naaldwijk dan langskomen voor een speciale anti-spinbehandeling en zeg je spinnenprobleem vaarwel. Plan een afspraak in door te bellen naar 0174 - 421734. Daarnaast kun je ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl. Geef deze zorgen uit handen en kies voor een biologische schoonmaak. Wij geven je graag deskundig advies!

Zijn spinnen niet jouw ding?
Dan heeft BCS de oplossing.

Neem dan contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens, een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.