Anti spin behandeling

Een anti-spinbehandeling van schoonmaakbedrijf Schoon Westland uit Naaldwijk is een ideale manier om snel en efficiënt van je spinnenprobleem af te komen. Rondom een pand, woning of werkruimte kun je vanaf april tot augustus last hebben van spinnen. Wij verwijderen door middel van de anti-spinbehandeling zoveel mogelijk spinnen, webben en spinnennesten van ramen, deuren, kozijnen en dakranden. Daarnaast worden alle plekken waar spinnen zich kunnen nestelen behandeld met anti-spin.

Snel van spinnen afkomen dankzij deze anti-spinbehandeling

Anti-spin is een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof die zorgt voor een vuilafstotende beschermlaag, waardoor nesten of webben zich niet kunnen vestigen. Jouw pand is hiermee tot maar liefst zes maanden lang beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten. Kies voor een van onze speciale schoonmaakdiensten en kom snel van vervelend of hardnekkig vuil af. 

"Wees gerust in een schone omgeving zonder spinnen."

De voordelen van het gebruik van anti-spinbehandeling

  • Veilig voor volwassenen, kinderen, planten en dieren.
  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig.
  • Geeft geen belasting voor het grondwater.
  • De vloeistof is wateroplosbaar, transparant en vlekt niet.
  • Zorgt voor een langer behoud van schilderwerk.
  • Is bruikbaar in de voedingsindustrie.

Een preventieve behandeling met anti-spin levert het beste resultaat om de webben en spinnennesten voor te zijn. Wel zo fijn, een schone omgeving zonder spinnen en dat op een veilige manier met een verantwoorde anti-spinbehandeling.

Kom snel en eenvoudig van je spinnenprobleem af

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren voor het verwijderen van spinnen, webben of nesten? Laat onze specialisten uit Naaldwijk dan langskomen voor een speciale anti-spinbehandeling en zeg jouw spinnenprobleem vaarwel. Plan een afspraak in door te bellen naar 0174 - 421734. Daarnaast kun je ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl. Wij geven je graag deskundig advies!

schoon westland
heeft de oplossing.

Neem dan contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734 (algemeen)
T 0174 - 442341 (glasbewassing & special clean)

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.