materiaal en middelen

Naast dat we ons bij opdrachtgevers inzetten voor het schoonmaken van hun ruimtes en gebouwen, verzorgen we ook de bevoorrading van hygiënepapier, handzeep, toiletpapier, vouwhanddoeken, poetsrollen, et cetera. Zelfs als jullie de schoonmaak in eigen beheer hebben, kunnen we die benodigde schoonmaakmaterialen en reinigingsproducten leveren.

Professionele schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen

Afgelopen jaren hebben wij veel schoonmaakproducten en -methoden uitgetest en toegepast. Daarom weten we precies wat fijn werkt, verantwoord is en natuurlijk goed schoonmaakt. De schoonmaak- en reinigingsmiddelen die we gebruiken bij onze schoonmaakklussen worden geleverd door de enige echte schoonmaakgroothandel van Westland.

Stel dat jullie de schoonmaak in eigen beheer hebben en toch professionele middelen willen gebruiken, dan kunnen wij die artikelen als extra service bij jou leveren. Denk hierbij aan alles wat nodig is om een gebouw, bedrijf of sportschool schoon te maken en te houden. Van doeken, zeep, dispensers en toiletpapier tot aan ladders, emmers, osmosewater en mopsystemen. Zowel onze opdrachtgevers als collega-glazenwassers en andere schoonmaakbedrijven zijn we met plezier van dienst!

"Schoon Westland beschikt over een ruim assortiment aan schoomaakmaterialen en reinigingsproducten."

Passende schoonmaakplan voor jouw gebouw

Het is altijd handig om volgens een doordacht plan te werk te gaan. Wanneer je op een verantwoorde manier omgaat met reinigings- en schoonmaakmiddelen maak je blinkend schoon, belast je het milieu zo min mogelijk en kan je enorm besparen op de kosten. We delen onze kennis en ervaring graag met je in de vorm van een schoonmaakplan dat perfect aansluit op jullie situatie.

Wil je graag schoonmaakmaterialen inkopen of samen berekenen hoeveel jij op jaarbasis kan besparen? 

Neem contact op met Raymond.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SCHOONMAKEN

De schoonmaak van o.a. kantoren, bedrijven en trappenhuizen wordt kundig uitgevoerd door ons team van specialisten.