Periodieke schoonmaak

Bij een periodieke schoonmaak bepaal je zelf hoe vaak je gebruikmaakt van de expertise van schoonmaakbedrijf Schoon Westland. Naast het schoonmaken van het exterieur van de woning of het kantoor, maken wij ook het interieur van het pand brandschoon. Het periodiek schoonhouden van onder andere kantoren, bedrijven, instellingen, appartementencomplexen en trappenhuizen is ons specialisme in de schoonmaak. 

Periodieke controle met een schoonmaak naar wens

Voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden, werken wij met werkprogramma’s voor de dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaak. Door onze ervaring, kunnen wij advies geven over de frequentie van de schoonmaak en de juiste wijze van het schoonhouden. Van glasbewassing tot specialistische schoonmaakhulp: wij zorgen altijd voor een schoon resultaat.

"Zorgen uit handen laten nemen door Schoon Westland? Wij maken graag voor je schoon."

Hulp zoals jij dat wilt

De kwaliteit van de schoonmaak controleren wij door een periodieke controle. We komen langs op de plaats van de schoonmaak en testen de kwaliteit aan de hand van verschillende meetpunten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek in Naaldwijk in door te bellen naar 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl.

De schoonmaak uit handen laten nemen door schoon westland?
Wij doen het graag.

Neem contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens, een passende oplossing.

SPECIAL CLEAN

Onder special clean valt: gevelreiniging, anti-spinbehandeling, dakgoot-, lijsten-, en boeidelen-reiniging.