Schoonmaken-Westland

Periodieke schoonmaak

Bij een periodieke schoonmaak van Schoon Westland uit Naaldwijk bepaal je zelf hoe vaak je gebruikmaakt van de expertise van ons schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Naast het schoonmaken van het exterieur van de woning of het kantoor, maken wij ook het interieur van het pand brandschoon met een periodieke schoonmaak. Het periodiek schoonhouden van onder andere kantoren, bedrijven, instellingen, appartementencomplexen en trappenhuizen is ons specialisme. Ontdek nu wat wij voor jou als schoonmaak- en glazenwassersbedrijf op het gebied van periodieke schoonmaak kunnen betekenen.

Periodieke controle met een schoonmaak naar wens door ons schoonmaak- en glazenwassersbedrijf

Voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden werken wij bij ons schoonmaak- en glazenwassersbedrijf met programma’s voor de dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaak. Door onze ervaring kunnen wij advies geven over de frequentie van de schoonmaak en de juiste wijze van schoonhouden, bijvoorbeeld bij glasbewassing. Ook voor een specialistische schoonmaakhulp schakel je ons in: ons schoonmaak- en glazenwassersbedrijf zorgt altijd voor een perfect resultaat. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende specialistische schoonmaakdiensten. Denk bijvoorbeeld aan de reiniging van een dakkapel of een dakgoot. Voor zowel bedrijven als particulieren stellen wij onze complete services beschikbaar.

"Zorgen uit handen laten nemen door Schoon Westland? Wij maken graag voor je schoon."

Schakel de hulp in van ons professionele schoonmaakbedrijf

Wil je een deskundig schoonmaak- en glazenwassersbedrijf inhuren? Bij Schoon Westland in Naaldwijk profiteer je van totale ontzorging. Wij zien toe op de kwaliteit van de schoonmaak door een periodieke controle. We komen langs op de plaats van de schoonmaak en testen de kwaliteit aan de hand van verschillende meetpunten. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in door te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

De schoonmaak uit handen laten nemen door schoon westland?
Wij doen het graag.

Neem contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail

GLASBEWASSING

Wij staan garant voor kwaliteit en advies op maat. Voor elke schoonmaakwens een passende oplossing.

SPECIAL CLEAN

Onder special clean valt gevel-, dakgoten-, dakkapel-, daklijsten-, boeidelen, vloer- en zonnepanelenreiniging en meer.