Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaakbedrijf Westland

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in het Westland, in de omgeving van ’s-Gravenzande en Naaldwijk? Dan ben je bij Schoon Westland in Naaldwijk aan het juiste adres! Wij zorgen er niet alleen voor dat de binnenkant van je pand er picobello uitziet, maar ook de buitenkant. Dat is immers net zo belangrijk! Controleer je regelmatig je gevel of kozijnen op vuil en spinnenwebben? Geen zorgen, daar zijn wij voor! Maak vandaag nog een afspraak bij ons schoonmaakbedrijf in de buurt van ’s-Gravenzande, in het Westland.

Het schoonmaakbedrijf in het Westland met een heldere werkwijze

Voordat wij aan de geplande schoonmaakwerkzaamheden beginnen, willen wij natuurlijk weten wat je wensen en verwachtingen zijn. Om wat voor pand gaat het en gaat het om dagelijkse of periodieke schoonmaak? Aan de hand van al deze gegevens selecteren wij de juiste werkwijze en technieken. Eigenlijk is schoonmaakwerkzaamheden niet het juiste woord voor onze diensten. Wij willen het schoonmaken namelijk voor blijven en jouw pand preventief schoonhouden. Door heldere communicatie, professioneel advies en de nodige vakkennis maken wij dit waar.

Een allround schoonmaakbedrijf in Naaldwijk, nabij ’s-Gravenzande

Je weet inmiddels dat je ons schoonmaakbedrijf uit de omgeving van ’s-Gravenzande en Naaldwijk voor zowel de binnen- als buitenkant van je bedrijfspand in kunt schakelen. Maar welke werkzaamheden vallen hier precies onder en wat houden ze in?

 • Glasbewassing
  Ramen zonder strepen en vlekken. Het is mogelijk! Door puur water zonder mineralen te gebruiken en deze op het oppervlak te laten vloeien wordt het beste resultaat bereikt. We borstelen het vuil los en spoelen het goed na, waardoor het vuil oplost en het oppervlak mooi opdroogt. Naast dat het een milieuvriendelijke manier is, is het ook veilig voor onze glazenwassers. Er kan geen valgevaar ontstaan en je gevel wordt niet belast. 
 • Dakkapel en daklijstenreiniging
  Zit je dakkapel of daklijst ook vol met vogelpoep van misschien wel maanden geleden? Reken af met mos, vogelpoep en resten van neerslag.
 • Kunststof reiniging
  Ook kunststof en aluminium kozijnen dienen regelmatig gereinigd te worden. Niet alleen voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit van het kozijn. We brengen een beschermlaag aan zodat de kozijnen blijven glanzen.
 • Anti-spinbehandeling
  Hoeveel spinnenwebben tel je rondom je pand? Te veel? Laat een van onze medewerkers de spinnenwebben en nesten verwijderen. Deze krachtige en milieuvriendelijke vloeistof zorgt voor een vuilafstotende beschermlaag, waardoor spinnen geen nesten of webben meer kunnen maken. Je bent maar liefst zes maanden verzekerd van een pand zonder spinnen.
 • Gevelreiniging
  Verleng de levensduur van je pand door regelmatig je gevel te laten reinigen. Hierdoor blijft de glans en kleur behouden. Niet alleen goed voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit.

Een totaalpakket op maat

Met veel enthousiasme en kennis voor ons vak, voorzien we je graag van een totaalpakket op maat, ook voor je bedrijf. Voor welke werkzaamheden schakel je ons schoonmaakbedrijf, gevestigd in het Westland in? Wij heten jou van harte welkom op ons kantoor. Voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek bel je naar het telefoonnummer 0174-442341. Wij staan je graag te woord.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen