Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaakbedrijf Westland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in het Westland, in de buurt van ’s-Gravenzande en Naaldwijk? Dan bent u bij BCS voor Schoonhouden aan het juiste adres! Wij zorgen er niet alleen voor dat de binnenkant van uw pand er picobello uitziet, maar ook de buitenkant. Dat is immers net zo belangrijk! Controleert u regelmatig uw gevel of kozijnen op vuil en spinnenwebben? Geen zorgen, daar zijn wij voor! Maak vandaag nog een afspraak bij ons schoonmaakbedrijf, gevestigd in het Westland nabij Naaldwijk en ’s-Gravenzande.

Het schoonmaakbedrijf in het Westland met een heldere werkwijze

Voordat wij aan de geplande schoonmaakwerkzaamheden beginnen, willen wij natuurlijk weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Om wat voor pand gaat het en gaat het om dagelijkse of periodieke schoonmaak? Aan de hand van al deze gegevens selecteren wij de juiste werkwijze en technieken. Eigenlijk is schoonmaakwerkzaamheden niet het juiste woord voor onze diensten. Wij willen het schoonmaken namelijk voor blijven en uw pand preventief schoonhouden. Door heldere communicatie, professioneel advies en de nodige vakkennis maken wij dit waar.

BCS voor Schoonhouden is een allround schoonmaakbedrijf in de omgeving van ’s-Gravenzande en Naaldwijk

U weet inmiddels dat u het schoonmaakbedrijf in de buurt van ’s-Gravenzande en Naaldwijk voor zowel de binnen-als buitenkant van uw bedrijfspand of woning in kunt schakelen. Maar welke werkzaamheden vallen hier precies onder en wat houden ze in?

 • Glasbewassing

  Ramen zonder strepen en vlekken. Het is mogelijk! Door puur water zonder mineralen te gebruiken en deze op het oppervlak te laten vloeien wordt het beste resultaat bereikt. We borstelen het vuil los en spoelen het goed na waardoor het vuil oplost en het oppervlak mooi opdroogt. Naast dat het een milieuvriendelijke manier is, is het ook veilig voor onze glazenwassers. Er kan geen valgevaar ontstaan en uw gevel wordt niet belast. 

 • Dakkapel en daklijstenreiniging

  Zit uw dakkapel of daklijst ook vol met vogelpoep van misschien wel maanden geleden? Reken af met mos, vogelpoep en resten van neerslag.

 • Kunststof reiniging

  Ook kunststof en aluminium kozijnen dienen regelmatig gereinigd te worden. Niet alleen voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit van het kozijn. We brengen een beschermlaag aan zodat de kozijnen blijven glanzen.

 • Anti spin behandeling

  Hoeveel spinnenwebben telt u rondom uw pand? Teveel? Laat een van onze medewerkers de spinnenwebben en nesten verwijderen. Deze krachtige en milieuvriendelijke vloeistof zorgt voor een vuilafstotende beschermlaag waardoor spinnen geen nesten of webben meer kunnen maken. U bent maar liefst zes maanden verzekerd van een pand zonder spinnen.

 • Gevelreiniging

Verleng de levensduur van uw pand door regelmatig uw gevel te laten reinigen. Hierdoor blijft de glans en de kleur behouden. Niet alleen goed voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit.

Een schoonmaakpakket op maat

Met veel enthousiasme en kennis voor ons vak, voorzien u graag van een schoonmaakpakket op maat. Voor welke werkzaamheden schakelt u ons schoonmaakbedrijf, gevestigd in het Westland in? Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Naaldwijk. Voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek belt u naar het telefoonnummer 0174-442341. Wij staan u graag te woord.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen