Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaak kantoren Westland

Voor de schoonmaak van kantoren in het Westland, maak je gebruik van de expertise van Schoon Westland. Door de combinatie van jarenlange ervaring en de nodige vakkennis ben je altijd verzekerd van een professionele uitvoering van onze diensten. Uiteraard maken wij gebruik van uitstekende materialen. Of het nu gaat om de schoonmaak van de buitenkant of binnenkant van je kantoor in het Westland, wij zorgen ervoor dat jouw pand straalt.

Schoon Westland schakel je in voor de schoonmaak van kantoren

Dagelijks ben je druk bezig met allerlei zaken, waardoor het schoonmaken er nog weleens bij in kan schieten. Daarom schakel je de expertise van onze enthousiaste en gedreven medewerkers in. Voor zowel de schoonmaak van je kantoor als pand in het Westland nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij jouw wensen en passen wij onze werkwijze en technieken hierop toe. Je bent altijd verzekerd van een persoonlijke oplossing waarbij wij je zorgen uit handen nemen. Ben je geïnteresseerd in onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst?

De schoonmaak van de buitenkant van je kantoor in het Westland

Het interieur van je kantoor in het Westland is schoongemaakt, maar wat dacht je van de buitenkant? Hoe ziet de gevel er op dit moment uit? En zijn er bijvoorbeeld veel spinnenwebben aan de buitenkant te vinden? Laat jouw pand zowel vanbinnen als vanbuiten stralen. Graag lichten wij onze schoonmaakdiensten voor je uit:

 • Gevelreiniging
  Verleng de levensduur van je gevel met effectieve gevelreiniging van Schoon Westland. De kleur en glans blijft zo behouden en de presentatie van je pand is voortreffelijk.
 • Kunststof en aluminium kozijnenreiniging
  Wat is de staat van je kunststof of aluminium kozijnen? Wij begrijpen dat je hier niet regelmatig naar kijkt. Echter is dit wel een belangrijk onderdeel wanneer het om de uitstraling van je pand gaat.
 • Dakkapel en daklijstenreiniging
  Dakkapellen en daklijsten zijn de ideale plekken voor vogelpoep, mos en gevolgen van neerslag. Wij reinigen en zorgen ervoor dat je dak weer straalt en glanst.
 • Anti spin behandeling
  Het valt misschien niet direct op, maar veel kantoren in het Westland zitten onder de spinnenwebben die lang niet schoongemaakt zijn. Reken af met spinnen, webben en spinnennesten met de krachtige en milieuvriendelijke vloeistof. Dankzij de beschermlaag ben je maar liefst zes maanden beschermd tegen spinnenwebben.
 • Glasbewassing
  Wil je ook dat je ramen streep- en vlekkeloos zijn? Onze glazenwassers gebruiken enkel water zonder mineralen voor een verrassend resultaat. Gaat het om een ruimte tot 10 meter? Dan maken wij gebruik van een ladder. Panden hoger dan 15 meter maken wij schoon met het telewash systeem. Dit is een veilige en milieubewuste manier van glasbewassing.

Volledige ontzorging

Wil je geen omkijken meer hebben naar de schoonmaakwerkzaamheden? Kies voor ons totaalpakket en laat jouw pand stralen. Gebruik je tijd voor andere zaken of houd zelfs tijd over! Zien wij jou binnenkort op ons kantoor om je wensen te bespreken? Voor vragen of meer informatie over onze werkwijze betreft de schoonmaak van kantoren in het Westland bel je naar het telefoonnummer 0174 - 421734

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of je gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen