Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Advies voor de schoonmaak

Heb je hulp nodig in de schoonmaak en wil je graag professioneel advies ontvangen? Het enige wat je dan hoeft te doen, is contact opnemen met schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk. Zowel voor particulieren als ondernemers steken wij de handen uit de mouwen. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat de binnen- én buitenkant van het pand weer straalt als nooit tevoren.

Ons bedrijf in de schoonmaak geeft je advies waar jij mee vooruit kunt 

Kijk je al tijden tegen aanslag op je gevel aan? Heb je binnen de kortste keren veel stof in je pand of kun je bijna niet meer door de ramen naar buiten kijken? Dan is het dringend tijd voor een eerlijk en duidelijk advies voor de schoonmaak. Wij helpen je graag bij een standaard schoonmaak. Ook voor specialistische werkzaamheden staan wij voor je klaar: wij pakken iedere klus aan. Wanneer het hardnekkige vuil verwijderd is, houden wij je pand, indien gewenst, periodiek schoon. Je bepaalt in dat geval zelf hoe vaak wij langskomen en wat wij onder handen nemen.

Schakel ons in voor de schoonmaak en wij volgen jouw planning

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om schoonmaakwerkzaamheden op de werkvloer of bij jou thuis uit te voeren. Daarom komen wij langs wanneer je dat schikt voor het beste advies voor de schoonmaak. Schoon Westland in Naaldwijk werk helemaal volgens jouw planning. Laat ons weten wat wij schoon mogen maken, zodat wij een schoonmaakplan en -advies naar je situatie kunnen maken. Neem contact met ons op en bespreek in een kennismakingsgesprek jouw wensen. Je bereikt ons door te bellen naar 0174 - 421734 of stuurt een e-mail naar info@schoonwestland.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen voor persoonlijk advies voor de schoonmaak.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen