Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaak advies

Een duidelijk en eerlijk schoonmaak advies is als een troef die je in handen hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is contact op te nemen met schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk. Zowel voor particulieren als ondernemers steken wij de handen uit de mouwen. Alles om ervoor te zorgen dat de binnen- én buitenkant van het pand weer straalt als nooit tevoren.

Een schoonmaak advies van ons bedrijf in Naaldwijk waar jij mee vooruit kunt 

Kijk je al tijden tegen aanslag op je gevel aan? Heb je binnen de kortste keren veel stof in je pand of kun je bijna niet meer door de ramen naar buiten kijken? Dan is het dringend tijd voor een eerlijk en duidelijk schoonmaak advies. Van een standaard schoonmaak tot specialistische werkzaamheden: wij pakken iedere klus aan. Wanneer het hardnekkige vuil verwijderd is, houden wij je pand indien gewenst periodiek schoon. Je bepaalt in dat geval zelf hoe vaak wij langskomen en wat wij onder handen nemen.

Schoonmaak advies volgens jouw planning

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om schoonmaakwerkzaamheden op de werkvloer of bij jou thuis uit te voeren. Daarom komen wij langs wanneer je dat schikt. Schoon Westland in Naaldwijk werk helemaal volgens jouw planning. Laat ons weten wat wij schoon mogen maken, zodat wij een schoonmaakplan en advies naar je situatie kunnen maken. Neem contact met ons op en bespreek in een kennismakingsgesprek jouw wensen. Je bereikt ons door te bellen naar 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen