Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Ramen schoonmaken Westland

Behoort ramen schoonmaken van je pand in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland niet tot je favoriete bezigheden? Dat komt goed uit! Schoon Westland is hier namelijk gespecialiseerd in. De ramen van zowel woningen als bedrijfspanden glanzen weer na een bezoek van onze glazenwassers. Of de ramen nu op de begane grond of tiende verdieping zitten, je kunt op ons rekenen! Maak vandaag nog een afspraak met een van onze glazenwassers.

Met het telewash systeem wordt ramen schoonmaken in Naaldwijk een eitje

Bij ramen tot een hoogte van 10 meter maken wij gebruik van een ladder. Vanaf 10 meter hoogte schakelen wij ons telewash systeem in. Dit systeem is overal inzetbaar tot 15 meter. Zowel glas, gevelbeplating als kozijnen worden vlek- en krasvrij opgeleverd door enkel water zonder mineralen te gebruiken. Het vuil borstelen we eraf waarna het oppervlak goed nagespoeld wordt. Hierdoor laat het vuil los en droogt het netjes op. Dit is dus een milieuvriendelijke manier van ramen schoonmaken in het Westland en geeft geen belasting aan de gevel. Over de gevel gesproken. Hoe ziet deze eruit? Door je gevel regelmatig te laten reinigen zorg je voor een goede presentatie én kwaliteit van jouw pand. De glans en kleur blijft behouden, waardoor de levensduur toeneemt.

Voorzie je kunststof kozijnen van een beschermlaag

Om de kwaliteit te behouden van je kunststof of aluminium kozijnen raden wij je aan om deze regelmatig te reinigen. Na het reinigen worden je kozijnen van een beschermlaag voorzien, zodat ze zichtbaar schoon en glanzend blijven. Heb je ook een dakkapel of daklijst? Reken af met vogelpoep, mos en resten van neerslag. En heb je al gehoord van onze anti-spinbehandeling? Door een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof aan te brengen, ontstaat er een vuilafstotende beschermlaag, waardoor spinnen geen nesten en webben kunnen maken. De vloeistof is dus 100% biologisch afbreekbaar en hierdoor niet schadelijk voor mensen, dieren en planten.

Laat ook de ramen binnen je pand schoonmaken door de glazenwasser uit het Westland

Uiteraard wil je ook in je bedrijfspand of instelling een gezonde en frisse omgeving creëren. Laat daarom ook de ramen in je pand schoonmaken door onze glazenwassers. En wat dacht je van de vloer, het trappenhuis en het interieur? Ga je voor dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak? Periodiek voeren wij een controle uit waar wij persoonlijk langskomen op je locatie om de schoonmaak aan verschillende meetpunten te testen. Zo ben je altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Wij zijn het schoonmaken voor door jouw bedrijfspand preventief schoon te houden. Werken in een schone omgeving is voor ons de normaalste zaak.

Een heldere werkwijze

Voordat wij met de schoonmaakwerkzaamheden beginnen, plannen wij een kennismakingsgesprek in waar je wensen en verwachtingen aan bod komen. Aan de hand van alle gegevens selecteren wij de juiste werkwijze en technieken. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in door te bellen naar het telefoonnummer 0174 - 421734. Nooit meer de ramen schoonmaken in je bedrijfspand te Naaldwijk of een andere plaats in het Westland.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen