Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Ramen schoonmaken Westland

Behoort ramen schoonmaken van uw pand in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland niet tot uw favoriete bezigheden? Dat komt goed uit! BCS voor Schoonhouden is hier namelijk gespecialiseerd in. De ramen van zowel woningen als bedrijfspanden glanzen weer na een bezoek van onze glazenwassers. Of de ramen nu op de begane grond of tiende verdieping zitten, u kunt op ons rekenen! Maak vandaag nog een afspraak met een van onze glazenwassers.

Met het telewash systeem wordt ramen schoonmaken in Naaldwijk een eitje


Bij ramen tot een hoogte van 10 meter maken wij gebruik van een ladder. Vanaf 10 meter hoogte schakelen wij ons telewash systeem in. Dit systeem is overal inzetbaar tot 15 meter. Zowel glas, gevelbeplating als kozijnen worden vlek- en krasvrij opgeleverd door enkel water zonder mineralen te gebruiken. Het vuil borstelen we eraf waarna het oppervlak goed nagespoeld wordt. Hierdoor laat het vuil los en droogt het netjes op. Dit is dus een milieuvriendelijke manier van ramen schoonmaken in het Westland en geeft geen belasting aan de gevel. Over de gevel gesproken. Hoe ziet deze eruit? Door uw gevel regelmatig te laten reinigen zorgt u voor een goede presentatie én kwaliteit van uw pand. De glans en kleur blijft behouden waardoor de levensduur toeneemt.

Voorzie uw kunststof kozijnen van een beschermlaag


Om de kwaliteit te behouden van uw kunststof of aluminium kozijnen raden wij u aan om deze regelmatig te reinigen. Na het reinigen worden uw kozijnen van een beschermlaag voorzien zodat ze zichtbaar schoon en glanzend blijven. Heeft u ook een dakkapel of daklijst? Reken af met vogelpoep, mos en resten van neerslag. En heeft u al gehoord van onze anti spin behandeling? Door een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof aan te brengen, ontstaat er een vuilafstotende beschermlaag waardoor spinnen geen nesten en webben kunnen maken. De vloeistof is dus 100% biologisch afbreekbaar en hierdoor niet schadelijk voor mensen, dieren en planten.

Laat ook de ramen binnen uw pand schoonmaken door de glazenwasser uit het Westland


Uiteraard wilt u ook in uw bedrijfspand of instelling een gezonde en frisse omgeving creëren. Laat daarom ook de ramen in uw pand schoonmaken door onze glazenwassers. En wat dacht u van de vloer, het trappenhuis en het interieur? Gaat u voor dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak? Periodiek voeren wij een controle uit waar wij persoonlijk langskomen op uw locatie om de schoonmaak aan verschillende meetpunten te testen. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Wij zijn het schoonmaken voor door uw bedrijfspand preventief schoon te houden. Werken in een schone omgeving is voor ons de normaalste zaak.

Een heldere werkwijze


Voordat wij met de schoonmaakwerkzaamheden beginnen, plannen wij een kennismakingsgesprek in waar uw wensen en verwachtingen aan bod komen. Aan de hand van alle gegevens selecteren wij de juiste werkwijze en technieken. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in door te bellen naar het telefoonnummer 0174-442341. Nooit meer de ramen schoonmaken in uw bedrijfspand te Naaldwijk of een andere plaats in het Westland. Dat klinkt toch als muziek in de

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen