Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Professionele schoonmaak

Dankzij de professionele schoonmaak van ons professioneel schoonmaakbedrijf Schoon Westland in Naaldwijk weet je zeker dat jouw pand ook écht schoon is. Zowel voor particulieren als ondernemers staat ons professioneel schoonmaakbedrijf, gewapend met een stoffer, dweil en schoonmaakmiddel klaar om de strijd met vuil aan te gaan. Van het verwijderen van aanslag op de dakgoot tot het stofzuigen van de vloer en van het zemen van ramen tot het verwijderen van stof: wij helpen u graag! Dankzij een professionele schoonmaak, ga je voor een maximale uitstraling van je pand.

Professionele schoonmaak met resultaat

Wanneer je kiest voor onze professionele schoonmaak, bepaal je zelf op welke manier onze diensten ingevuld worden. Zo werkt ons professioneel schoonmaakbedrijf volgens jouw planning en stellen we een persoonlijk schoonmaakplan op. Doordat iedere woning en iedere onderneming anders is, zijn onze werkzaamheden dat ook. Kies voor hulp op het gebied van glasbewassing. Daarnaast helpen we je ook graag met standaard schoonmaakhulp. Heb je meer interesse in specialistische ondersteuning, zoals gevelreiniging? Schakel ons dan in en maak gebruik van onze uitgebreide diensten. Dan zorgen wij dat jouw pand zowel van binnen als van buiten straalt door middel van onze professionele schoonmaak.

Ga voor een smetteloos resultaat door ons professioneel schoonmaakbedrijf

Plan een kennismakingsgesprek in en maak gebruik van onze professionele schoonmaak. Doordat wij een doelstelling op maat opstellen, passen de schoonmaakwerkzaamheden binnen je eisen en verwachtingspatroon. Wij adviseren je over de verschillende opties zodat je van ons professioneel schoonmaakbedrijf de ondersteuning krijgt die het best in jouw situatie past. Wil je een ontmoeting inplannen? Neem dan contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen