Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Professioneel schoonmaakschema

Bij Schoon Westland uit Naaldwijk, in Westland, laat je eenvoudig een professioneel schoonmaakschema opstellen voor de reguliere schoonmaak van je kantoor of woning. We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van zowel het exterieur als het interieur van je pand. Of het nu om een woning, instelling of appartementencomplex gaat; we bieden professionele schoonmaakdiensten aan waarmee je gebouw er in een mum van tijd op en top schoon uitziet!

 Laat ons voor professioneel schoonmaakwerk een schoonmaakschema opstellen 

Om je pand te allen tijde schoon te houden, is periodieke schoonmaak essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise voorzien we je van deskundig advies over hoe vaak een schoonmaak in je pand vereist is en welke schoonmaakwijze je het best toe kan passen. Op basis hiervan stellen we een professioneel schoonmaakschema voor je op. We zorgen altijd voor een perfect, schoon resultaat. We bieden niet alleen diensten aan in Naaldwijk, maar je kunt bij ons ook terecht voor schoonmaakwerk in Den Haag en omgeving.

 Laat je adviseren en een schema opstellen voor de schoonmaak van je pand 

Wil jij ook dat je bedrijfspand professioneel wordt gereinigd? Of wil je een schoonmaakschema laten opstellen om je huis professioneel schoon te laten maken? Waar je ons ook voor wilt inschakelen: we informeren je graag over onze werkwijze. Heb je nog vragen over onze diensten of wil je een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf? Bel dan naar 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen