Emmer-schoonmaak

werken op een maatschappelijk verantwoorde manier

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent veel meer dan alleen het werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -methoden. Schoon Westland houdt zich voortdurend bezig met verduurzamen. Naast dat we ons inzetten voor een schoner milieu focussen we ons op de gezondheid van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat ze met plezier en een gerust hart aan het werk gaan en dus voldoende tijd krijgen om hun schoonmaakklus af te ronden. 

Niet vluchtig, maar zorgvuldig. Mensen met een licht verstandelijke of lichamelijke berperking kunnen bovendien ook bij ons aan de slag. We stimuleren deze vorm van sociaal ondernemen en zijn samen met Gemeente Westland een project met Patijnenburg gestart. Zij zorgen voor de extra begeleiding en wij zorgen voor een fijne dagbesteding. Het project is alle betrokkenen zo goed bevallen, dat we in de toekomst meer maatschappelijk verantwoorde projecten willen starten.

"Wij geven graag advies over milieuvriendelijke producten, maatregelen en methoden om jouw werkplek blinkend schoon te houden."

Focus op schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit

We willen bijdragen aan een duurzame woon-, werk- en leefomgeving voor onze klanten en medewerkers, waarbij de focus ligt op schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij de beste schoonmaakoplossingen en richten we ons op duurzame prestaties én relaties. Niet alleen op papier, maar zeker ook in de praktijk, over de gehele organisatie. Dit is bekroond met het officiële MVO-keurmerk, waaraan wij continu werken om zowel op het vlak van people, planet als profit te blijven verbeteren. 

Zie jouw kans schoon en laat je adviseren! 

Neem contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail