Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

 Een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf 

Wil je een offerte aanvragen bij schoonmaakbedrijf Schoon Westland uit Naaldwijk, in de gemeente Westland? We vinden het belangrijk om voor jou als klant de juiste werkwijze en schoonmaaktechnieken toe te passen. Daarom gaan we eerst graag met je in gesprek om kennis te maken en je wensen inzichtelijk te maken. Samen bepalen we welke technieken we gaan toepassen. Door een offerte voor de schoonmaak bij ons aan te vragen, weet je precies wat de kosten per m2 gaan zijn. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

 Een duidelijke, transparante offerte bij ons schoonmaakbedrijf 

Door bij ons schoonmaakbedrijf een offerte aan te vragen, krijg je een duidelijk beeld van de kosten voor de schoonmaak per m2. We zorgen voor duidelijke communicatie, geven vrijblijvend advies over de schoonmaak van je pand en we sparren graag met je over welke diensten we het beste in kunnen zetten. Dit verschilt per pand en om je gebouw of huis preventief schoon te houden, is het belangrijk om de juiste schoonmaaktechnieken toe te passen en een professioneel schoonmaakschema aan te houden. Of je ons nu als particulier of als zakelijke klant in wilt schakelen voor de schoonmaak van je pand; dankzij een duidelijke offerte weet je exact wat de kosten per m2 zijn en weet je precies waar je aan toe bent.

 Vraag een offerte aan 

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen en de kosten voor de schoonmaak per m2 weten door middel van een overzichtelijke offerte? We informeren je graag over onze werkwijze en kijken met jou hoe we de beste dienstverlening kunnen verstrekken. Je kunt ons niet alleen inschakelen voor diensten in Naaldwijk en omgeving, maar ons schoonmaakbedrijf is ook actief in Den Haag. Heb je nog vragen over onze diensten of wil je bij ons komen werken? Neem contact met ons op door te bellen naar 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen