Jolanta Jaskulska

Wat is je naam?
Jolanta Jaskulska

Wat is je woonplaats?
Naaldwijk

Met wie woon je daar? Heb je een partner, kinderen, huisdieren?
Ik woon in Naaldwijk Met mijn twee dochters. Mijn vriend woont in Utrecht met twee katten.

Wat zijn je hobby’s? Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
Muziek luisteren, dansen, kostuumdrama’s kijken op Netflix, het interieur continu verbeteren, shoppen voor leuke kleding en… voor het eten van een Berlinerbol mag je mij altijd wakker maken.

Wat is je favoriete vakantieland?
Ik ga graag naar de Canarische eilanden vanwege de eeuwige lente die ze daar hebben. Hierdoor is het er altijd lekker warm, maar nooit te heet. Je kunt er mooie kunst, mooie landschappen en grotten bekijken en het eten is er heerlijk vers.

Hoe lang werk je nu bij Schoon Westland? Wat voor werkzaamheden doe je hier of heb je hier gedaan?
Officieel werken mijn team en ik pas sinds 1 januari jl bij Schoon Westland, maar ik werk al ruim 6 jaar bij Schoonmaakbedrijf Ben, dat sinds het begin van dit jaar onderdeel is geworden van Schoon Westland. Ik ben meewerkend teamleider, wat inhoudt dat ik de planning opstel voor het team, het team aanstuur, contact heb met klanten en zelf ook dagelijks bij klanten schoonmaak.

Hoe lang werk je al in de schoonmaakbranche?
Al ruim 15 jaar ben ik actief in de schoonmaakbranche. Verder ontwikkel je vanzelf veel ervaring als je twee opgroeiende dochters hebt.

Wat vind je het leukst aan het werken in de schoonmaak?
Het leukste aspect van het schoonmaakwerk is tweeledig. Enerzijds zorg je voor tevreden klanten – of je nu bij particulieren een schoon huis achterlaat of bij een bedrijf waar je weer een schone werkplek oplevert. Anderzijds vind ik leuk dat je zelf meteen resultaat ziet van je werk. Het vriendelijke contact met klanten is een ander leuk aspect van het werk.

Wat voor werkervaring heb je verder? Oftewel, wat heb je gedaan voor werk, voordat je bij Schoon Westland kwam werken?
Deze vraag is niet van toepassing, aangezien ik altijd in de schoonmaakbranche actief ben geweest.