nieuws

Elke schoonmaak verdient een unieke werkwijze. Om u daarmee een handje te helpen, maken wij niet alleen vóór u schoon, maar geven we ook advies als het gaat om de juiste schoonmaak en passende aanpak. Wij houden u graag op de hoogte van al het nieuws rondom BCS voor Schoonhouden en daarnaast geven we u de leukste, meest leerzame tips en tricks waar u écht wat aan heeft. 

Kunststof kozijnen schoonmaken

1 november 2017

Het schoonmaken van uw kunststof kozijnen kan een vervelende klus zijn. De kozijnen zitten op een hoge afstand van de grond of op een andere lastige plek. Het kan verstandig zijn om uw kozijnen te laten schoonmaken door een ervaren schoonmaakbedrijf.

Meer lezen

Typische winterse schoonmaken

10 oktober 2017

De winter is in aantocht en we kunnen hier maar beter goed op voorbereid zijn als het gaat om de schoonmaak. Er zijn een aantal aanpassingen die u kunt uitvoeren om goed de winter door te komen, zonder dat het weer problemen zal veroorzaken voor het huis. Zo bent u verzekerd van een fijne winter!

Meer lezen

Uw huis verbeteren met gevelreiniging

14 september 2017

Het hele jaar door is uw huis blootgesteld aan regen, wind en vervuiling van buitenaf. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om uw huis een opknapbeurt te geven. Gevelreiniging is een uitstekende manier om uw huis eens goed schoon te laten maken.

Meer lezen

De voordelen van een glazenwasser

4 augustus 2017

Altijd maar die vervelende vlekjes en vegen op het raam en het lukt nooit om er helemaal van af te komen. Na het wassen van je ramen blijf je steeds weer, vanuit een andere hoek, met een andere lichtinval, ergens een streepje zien. Je blijft het toch proberen, terwijl er natuurlijk een handige oplossing is.

Meer lezen

Waarom kiezen voor een schoonmaakbedrijf?

07 juli 2017

Bij het schoonmaken van uw pand of woning, kunt u een overweging maken om dit zelf te doen of dit te laten doen door een erkend bedrijf. Hierbij neemt u verschillende factoren mee in de overweging. Waarom het verstandig is om te kiezen voor een ervaren schoonmaakbedrijf, laten wij u aan de hand van verschillende punten zien.

Meer lezen

Tips voor het schoonmaken van uw huis

17 juni 2017

Bij het schoonmaken van uw pand, kantoor of huis, laat u zich graag ontzorgen door ons, als erkend schoonmaakbedrijf. Maar natuurlijk geven we ook tips en tricks als het gaat om het schoonhouden van onder andere de badkamer, keuken of het verwijderen van vlekken.

Meer lezen

Zoveel calorieën verbrandt u met schoonmaken

11 mei 2017

Nooit meer naar de sportschool, want schoonmaken op zich is al een hele work-out. Dat schoonmaken goed is voor de gezondheid en voor de beweging, wist u waarschijnlijk al. Maar hoeveel calorieën u per schoonmaak verbrandt, is verbazingwekkend! Wij hebben de verschillende schoonmaken op een rijtje gezet. Welke schoonmaak voert u het meeste uit?

Meer lezen

Uw schoonmaak uit handen laten nemen door BCS?
Wij doen het graag voor u.

Neem contact op met Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 421734

of Stuur een e-mail