Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Interieur laten reinigen

Zo nu en dan je interieur laten reinigen door een specialist is een goed idee om een grote en tijdrovende schoonmaak te voorkomen. Vaak blijft er ‘onzichtbaar’ vuil in je interieur achter en ervaar je na verloop van tijd de consequenties. Wil je je interieur periodiek laten reinigen of juist een eenmalige grote schoonmaak laten ondergaan? Dan zijn onze experts van Schoon Westland uit Naaldwijk je graag van dienst!

Je interieur professioneel laten reinigen

Niet ieder interieur is hetzelfde en het bestaat vaak uit veel verschillende soorten materialen. Denk bijvoorbeeld aan de bekleding van meubels en het hout van verschillende kasten. Voor ieder soort materiaal is een specifieke schoonmaakmethode nodig met de juiste middelen. Wanneer je besluit door ons je interieur te laten schoonmaken, ben je gegarandeerd van een efficiënte schoonmaak waarbij alles wordt meegenomen wat je maar wenst. Wil je het totale interieur laten reinigen of moeten alleen je meubels worden aangepakt? Wij luisteren graag naar je wensen.

Laat ook het interieur van je kantoor reinigen

Ook het interieur van je bedrijfspand kun je door Schoon Westland uit Naaldwijk laten reinigen. Met ruime ervaring in het schoonmaken van kantoren, zorgen wij ervoor dat het resultaat volledig naar wens zal zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je andere schoonmaakdiensten inschakelen, zoals het reinigen van tapijt? Of wil je stenen vloeren laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl. Ook kun je het contactformulier invullen.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen