Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Glazenwasser Westland

Zoek je een glazenwasser die jouw pand in Naaldwijk, in het Westland, grondig kan schoonmaken? Schoon Westland is jou graag van dienst. Wij bieden je een totaalpakket wat geheel aansluit bij jouw wensen en bieden niet alleen diensten voor de buitenkant van je pand, maar ook voor de binnenkant. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wie weet staat onze glazenwasser binnenkort bij jou op de stoep in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland.

De glazenwasser in het Westland, bijvoorbeeld Naaldwijk, gebruikt water zonder mineralen

Bij Schoon Westland werken we niet met allerlei schadelijke schoonmaakmiddelen, maar geloven wij in de kracht van puur water zonder mineralen. Door het water puur over het oppervlak te laten vloeien en het vervolgens goed te borstelen en na te spoelen, lost het vuil eenvoudig op. Het resultaat: een blinkend oppervlak zonder strepen en vlekken. Met ons telewash systeem voor glasbewassing maken we daarnaast oppervlaktes tot wel 15 meter schoon, zo ook bij jouw pand in Naaldwijk, in het Westland. Dit systeem is geschikt voor het schoonmaken van glas, gevelbeplating en kozijnen. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier van wassen en is het eenvoudig inzetbaar zonder dat hier zware hulpmiddelen voor nodig zijn. Met het systeem kan de glazenwasser jouw pand in Naaldwijk in het Westland grondig en zorgvuldig schoonmaken.

Grondige gevelreiniging

Een schone gevel is niet alleen belangrijk voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit van jouw kantoorpand of woning. Door je gevel regelmatig te laten reinigen zorg je ervoor dat de kleur en glans behouden wordt. Maar ook voor het reinigen van een kunststof kozijn of dakkapel schakel je onze expertise in. En wat dacht je van onze anti spin behandeling? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar een pand dat onder de spinnenwebben zit, oogt onverzorgd. Met een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan, waardoor nesten en webben zich niet kunnen vestigen. Deze vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor mensen, dieren en planten. Daarnaast is het wateroplosbaar, transparant en vlekt niet. Maar liefst zes maanden is jouw pand beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten.

Onze werkwijze

Voordat je een van onze diensten inschakelt, bijvoorbeeld glasbewassing voor jouw pand in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Hier vertel je je wensen en verwachtingen. Aan de hand van deze gegevens en de eigenschappen van het pand ontvang je een passend advies. Wij selecteren de werkwijze en techniek die van toepassing zijn op jouw schoonmaakproject. Je bent te allen tijde verzekerd van een persoonlijke en professionele uitvoering.

Maak een afspraak voor glasbewassing van je pand te Naaldwijk in het Westland

Schittert jouw pand binnenkort zowel buiten als binnen? Maak vandaag nog een afspraak voor glasbewassing en het schoonmaken van je interieur te Naaldwijk. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over onze werkwijze? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen