Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

glazenwasser westland

Zoekt u een glazenwasser die uw pand in Naaldwijk, of een andere plaats in het Westland grondig kan schoonmaken? BCS voor Schoonhouden is u graag van dienst. Wij bieden u een schoonmaakpakket wat geheel aansluit bij uw wensen en bieden niet alleen diensten voor de buitenkant van uw pand, maar ook voor de binnenkant. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wie weet staat onze glazenwasser binnenkort bij u op de stoep in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland.

De glazenwasser in het Westland, bijvoorbeeld Naaldwijk gebruikt water zonder mineralen


Bij BCS voor Schoonhouden werken we niet met allerlei schadelijke schoonmaakmiddelen, maar geloven wij in de kracht van puur water zonder mineralen. Door het water puur over het oppervlak te laten vloeien en het vervolgens goed te borstelen en na te spoelen lost het vuil eenvoudig op. Het resultaat: een blinkend oppervlak zonder strepen en vlekken. Op welke hoogte de glasbewassing ook plaats moet vinden te Naaldwijk in het Westland, met ons telewash systeemmaken we oppervlaktes tot wel 15 meter schoon. Dit systeem is geschikt voor het schoonmaken van glas, gevelbeplating en kozijnen. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier van wassen en is het eenvoudig inzetbaar zonder dat hier zware hulpmiddelen voor nodig zijn. Met het systeem kan de glazenwasser gewoon op de grond blijven staan in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland en ontstaat er geen valgevaar.

Grondige gevelreiniging


Een schone gevel is niet alleen belangrijk voor de presentatie, maar ook voor de kwaliteit van uw kantoorpand of woning. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen zorgt u ervoor dat de kleur en glans behouden wordt. Maar ook voor het reinigen van uw kunststof kozijn of dakkapel schakelt u onze expertise in. En wat dacht u van onze anti spin behandeling? Het is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt, maar een pand dat onder de spinnenwebben zit, oogt onverzorgd. Met een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof brengt een vuilafstotende beschermlaag aan waardoor nesten en webben zich niet kunnen vestigen. Deze vloeistof is 100% biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor mensen, dieren en planten. Daarnaast is het wateroplosbaar, transparant en vlekt niet. Maar liefst zes maanden is uw pand beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten.

Onze werkwijze


Voordat u een van onze diensten inschakelt, bijvoorbeeld glasbewassing voor uw pand in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Hier vertelt u uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van deze gegevens en de eigenschappen van het pand ontvangt u een passend advies. Wij selecteren de werkwijze en techniek die van toepassing zijn op uw schoonmaakproject. U bent te allen tijde verzekerd van een persoonlijke en professionele uitvoering.

Maak een afspraak voor glasbewassing van uw pand te Naaldwijk in het Westland


Schittert uw pand binnenkort zowel buiten als binnen? Maak vandaag nog een afspraak voor glasbewassing en het schoonmaken van uw interieur te Naaldwijk. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0174-442341.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen