Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Glazenwasser Wateringen

Zoek je een glazenwasser die jouw pand in regio Wateringen of een andere plaats in het Westland grondig kan schoonmaken? Schoon Westland in Naaldwijk is jou graag van dienst. Wij bieden jou een totaalpakket wat geheel aansluit bij jouw wensen en bieden niet alleen diensten voor de buitenkant van je pand, maar ook voor de binnenkant. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wie weet staat onze glazenwasser binnenkort bij jou op de stoep in regio Wateringen.

Het telewash systeem van de glazenwasser uit de buurt van Wateringen

Het grote voordeel van het telewash systeem is dat het overal inzetbaar is tot 15 meter zonder dat er zware hulpmiddelen voor nodig zijn. Zowel voor glas, gevelbeplating en kozijnen. De gevel wordt niet belast en onze glazenwasser die jouw pand in Wateringen schoonmaakt, komt niet in aanraking met valgevaar. Het middel waarmee de ramen schoongemaakt worden is puur water zonder mineralen. Hierdoor is ons middel dus niet schadelijk voor het milieu en zorgt het niet voor vlekken of strepen. Je bent altijd verzekerd van een schitterend resultaat.

Effectieve gevelreiniging

Nu de ramen schoon zijn, kan de rest van je pand natuurlijk niet achterblijven. Wat dacht je van de gevel. De gevel van je pand is immers het eerste wat je klanten of gasten zien zodra zij jouw kantoor of woning betreden. Maar naast het effect van de presentatie van je gevel, zorgt gevelreiniging ook voor optimale kwaliteit. De kleur en glans wordt namelijk behouden, waardoor de levensduur toeneemt. Naast gevelreiniging schakel je ons ook in voor de reiniging van je kunststof of aluminium kozijnen en dakkapel. En wat dacht je van onze anti spin behandeling? Met een speciaal krachtig en milieuvriendelijk vloeistof brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan, waardoor spinnen geen nesten of webben kunnen maken. Deze vloeistof is wateroplosbaar, transparant en vlekt niet. Tevens is het niet schadelijk voor mensen, dieren en planten. Je bent hiermee maar liefst zes maanden beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten.

Een schoon pand: zowel binnen als buiten

Dankzij de glazenwasser ziet de buitenkant van jouw pand te Wateringen er stralend uit, maar hoe zit het met je interieur? Wil je je kantoor dagelijks, wekelijks of maandelijks schoon laten maken? Gaat het om het trappenhuis, de vloer of het interieur? Dit zijn allerlei gegevens die wij graag te weten komen wanneer je een van onze schoonmaakdiensten in wilt schakelen. Wij nodigen jou dan ook uit voor een kennismakingsgesprek waar jouw wensen en verwachtingen aan bod komen. Aan de hand van de verzamelde gegevens voorzien wij jou van persoonlijk en professioneel advies. Hierdoor kunnen wij de juiste technieken en werkwijze selecteren. Je bent te allen tijde verzekerd van een persoonlijke oplossing.

Kies voor een totaaloplossing

Voor een totaaloplossing ben je dus bij ons aan het juiste adres. Of het nu om glasbewassing, schoonmaak, bouwsupport of een spinnenbehandeling gaat, wij zijn jou graag van dienst! Heb je vragen? Of wil je een gesprek inplannen met onze glazenwasser in de buurt van Wateringen? Je neemt eenvoudig contact op door te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of je gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen