Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

 Een glazenwasser met aantrekkelijke tarieven 

Wil je een glazenwasser inschakelen tegen aantrekkelijke tarieven? Bij Schoon Westland voeren we glasbewassing op elke hoogte uit. Of je nu de ramen van een kantoorpand, je huis of een ander gebouw wilt laten wassen, wij regelen het! Laat je volledig ontzorgen en schakel ons in als glazenwasser tegen lage kosten in.

 Dé professionele glazenwasser die tegen lage tarieven je ramen streeploos poetst 

We maken gebruik van het telewashsysteem. We werken met puur water zonder mineralen, waardoor je ramen streep- en vlekkeloos worden gepoetst. Als je ons inschakelt als glazenwasser tegen lage kosten, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een milieuvriendelijke manier van glazen wassen
  • Geen belasting voor je gevel
  • Een techniek die geschikt is voor kozijnen, glas en gevelbeplanting
  • Vrijblijvend advies over het onderhoud van je pand

We vinden het belangrijk dat jij als klant een glazenwasser kunt inschakelen tegen aantrekkelijke tarieven. We reinigen je ramen met puur water, borstelen het vuil los en vervolgens spoelen we alles goed na. Op die manier drogen je ramen zonder vlekken of strepen. Je kunt ons naast het wassen van je ramen ook inschakelen voor gevelreiniging in de provincie Westland.

 Kies voor een professionele glazenwasser tegen lage kosten 

Ben je benieuwd naar onze diensten? We zijn als glazenwasser actief in Naaldwijk en in de gemeente Westland. Wil je een glazenwasser in de arm nemen tegen aantrekkelijke tarieven en wilt u van tevoren weten wat onze diensten kosten? Vraag dan een offerte bij ons schoonmaakbedrijf aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen