Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Dé glazenwasser voor jouw pand in ’s Gravenzande

Ben je op zoek naar een glazenwasser in de buurt van ’s Gravenzande? Schakel dan Schoon Westland uit Naaldwijk in! Of je nu je woning, kantoor of ander pand wilt laten schoonmaken, wij nemen alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat jouw pand weer spic en span is. We beschikken over de benodigde kennis, ervaring en materialen, waardoor een professionele en grondige reiniging gegarandeerd is. Ook profiteer je bij ons van uitstekende service, want jouw wensen staan centraal!

De effectieve werkwijze van onze glazenwasser nabij ’s Gravenzande

Wanneer de glazenwasser van ons schoonmaakbedrijf aan de slag gaat bij jouw pand in ’s Gravenzande, hanteert hij of zij een effectieve werkwijze. Met onze eigen ladders, gevelinstallaties, hoogwerkers en telewashsystemen gaan we direct voor je aan de slag. Het telewashsysteem gebruikt alleen puur water zonder mineralen. We laten het water over het oppervlak vloeien, borstelen het vuil los en spoelen het vervolgens goed na. Op deze manier lossen vervuilingen op en droogt het oppervlak streep- en vlekkeloos. Dit is een milieuvriendelijke manier van glasbewassing, geschikt voor glas, gevelbeplating en kozijnen en overal inzetbaar tot vijftien meter. Onze glazenwasser kan met dit systeem tot grote hoogte bij jouw pand in ’s Gravenzande aan de slag.

Neem contact met ons op voor advies

Wil jij onze glazenwasser inschakelen voor jouw pand in ’s Gravenzande? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door te bellen naar 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl. We geven je vrijblijvend advies en vertellen je ook graag meer over onze overige schoonmaakdiensten, waaronder de opleveringsschoonmaak

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of je gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen