Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Glazenwasser op hoogte

Wil je een glazenwasser inschakelen die ervaring op grote hoogte heeft opgebouwd? Wij zetten graag voor jou de juiste specialist in wanneer je in zee gaat met Schoon Westland uit Naaldwijk. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden en bieden ook de mogelijkheid je ruiten op grote hoogte schoon te laten maken door een professionele glazenwasser. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze glasbewassing? Wij vertellen je graag meer tijdens een eerste afspraak.

De juiste middelen voor een glazenwasser op hoogte

Wanneer de ramen van je woning op de eerste of tweede verdieping gewassen moeten worden, is het niet altijd verstandig om ze zelf te wassen. Je kunt hiervoor een professionele schoonmaker periodiek inschakelen om op hoogte je ramen te laten reinigen, die in veel gevallen gebruikmaakt van een telescopische glazenwasser. Een glazenwasser die op grote hoogte te werk kan gaan, is pas echt nodig wanneer de ramen van een kantoor gewassen moeten worden. In dit geval is namelijk een veilige en efficiënte manier van schoonmaken nodig, die bovendien voor het beste resultaat zorgt en uiteindelijk in verhouding de minste kosten oplevert. Schoon Westland uit Naaldwijk gebruikt bij glasbewassing onder meer ladders, telewash systemen, hoogwerkers en gevelinstallaties.

Laat je informeren over onze werkwijzen

Vraag naar de werkwijzen van een glazenwasser van Schoon Westland die aan jou op grote hoogte de schoonste resultaten levert. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen