Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Gevelreiniging Westland

Ben je geïnteresseerd in gevelreiniging, maar zoek je nog een professioneel schoonmaakbedrijf in het Westland? Schoon Westland is het schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring, goede vakkennis en uitstekende materialen. Je bent dus verzekerd van een schone gevel zonder strepen of krassen. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang persoonlijk advies. Jouw gevel staat er binnenkort weer stralend bij.

Kies voor gevelreiniging door ons schoonmaakbedrijf in het Westland

Hoe ziet jouw gevel er op dit moment uit? Blinkt de gevel of is deze voorzien van aanslag en/of vervuiling? Wist je dat jouw klanten de gevel vaak als eerste zien wanneer zij bij jou langskomen? Zorg voor een schoon visitekaartje en schakel onze hulp in. Naast dat gevelreiniging belangrijk is voor de presentatie van het pand, zorgt het ook voor een betere kwaliteit van jouw pand in het Westland. De kleur blijft behouden en de gevel glanst als nooit tevoren. Heeft je pand kunststof kozijnen? Deze reinigen wij ook graag voor jou. En wat dacht je van een anti spin behandeling? Met een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof verdwijnen de spinnen, webben en spinnennesten al snel. Jouw pand is hierdoor maar liefst zes maanden lang bestand tegen spinnen, webben en nesten.

Tijd voor de binnenkant

Nu de buitenkant van je pand helemaal op orde is, kan de binnenkant natuurlijk niet achterblijven. Wil je jouw kantoor of bedrijfspand dagelijks schoon laten maken of bijvoorbeeld om de drie maanden? Ook voor schoonmaakwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een groot of klein kantoor hebt of de locatie op de tiende verdieping is, wij maken het voor jou schoon! Ben je geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten? Dan nodigen wij je eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Wat zijn je wensen en wat zijn de eigenschappen van jouw pand? Aan de hand van dit gesprek zoeken wij de juiste werkwijze, technieken en materialen. Zo ben je altijd verzekerd van een persoonlijke schoonmaakdienst die geheel aansluit bij jouw verwachtingen.

Het telewash systeem: ideaal voor gevelreiniging van jouw pand in het Westland

Heb je een kantoor op meer dan 10 meter? Dan maken wij gebruik van het telewash systeem. Bij dit systeem wordt er alleen met water schoongemaakt zonder mineralen. Door het vuil met water los te borstelen en vervolgens goed na te spoelen, lost het vuil op en heb je geen last van strepen en vlekken. Dit is dus een milieuvriendelijke manier van gevelreiniging van jouw pand in het Westland en bovendien wordt je gevel niet belast. Dankzij dit systeem hoeven onze vakmannen niet de hoogte in, waardoor er geen valgevaar kan ontstaan. Een veilige én grondige manier van gevelreiniging.

Een totaaloplossing

Dankzij onze totaaloplossing hoef je geen tijd te investeren in de schoonmaak waardoor je tijd overhoudt voor belangrijke zaken. Ben je geïnteresseerd in gevelreiniging van je pand, gevestigd in het Westland of ga je voor de totaaloplossing? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0174 - 421734 of stuur een e-mail naar info@schoonwestland.nl. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen