Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Gevelreiniging westland

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging, maar zoekt u nog een professioneel schoonmaakbedrijf in het Westland? BCS voor Schoonhouden is het schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring, goede vakkennis en uitstekende materialen. U bent dus verzekerd van een schone gevel zonder strepen of krassen. Maak vandaag nog een afspraak en ontvang persoonlijk advies. Uw gevel staat er binnenkort weer stralend bij.

Kies voor gevelreiniging van BCS voor Schoonhouden in het Westland


Hoe ziet uw gevel er op dit moment uit? Blinkt de gevel of is deze voorzien van aanslag en/of vervuiling? Wist u dat uw klanten de gevel vaak als eerste zien wanneer zij bij u langskomen? Zorg voor een schoon visitekaartje en schakel onze hulp in. Naast dat gevelreiniging belangrijk is voor de presentatie van uw pand, zorgt het ook voor een betere kwaliteit van uw pand in het Westland. De kleur blijft behouden en de gevel glanst als nooit tevoren. Heeft uw pand kunststof kozijnen? Deze reinigen wij ook graag voor u. En wat dacht u van een anti spin behandeling? Met een krachtige en milieuvriendelijke vloeistof verdwijnen de spinnen, webben en spinnennesten al snel. Uw pand is hierdoor maar liefst zes maanden lang bestand tegen spinnen, webben en nesten.

Tijd voor de binnenkant


Nu de buitenkant van uw pand helemaal op orde is, kan de binnenkant natuurlijk niet achterblijven. Wilt u uw kantoor of bedrijfspand dagelijks schoon laten maken of bijvoorbeeld om de drie maanden? Ook voor schoonmaakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een groot of klein kantoor heeft, de locatie op de tiende verdieping is, wij maken het voor u schoon! Bent u geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten? Dan nodigen wij u eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Wat zijn uw wensen en wat zijn de eigenschappen van uw pand? Aan de hand van dit gesprek zoeken wij de juiste werkwijze, technieken en materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een persoonlijke schoonmaakdienst die geheel aansluit bij uw verwachtingen.

Het telewash systeem: ideaal voor gevelreiniging van uw pand in het Westland


Heeft u een kantoor op meer dan 10 meter? Dan maken wij gebruik van het telewash systeem. Bij dit systeem wordt er alleen met water schoongemaakt zonder mineralen. Door het vuil met water los te borstelen en vervolgens goed na te spoelen lost het vuil op en heeft u geen last van strepen en vlekken. Dit is dus een milieuvriendelijke manier van gevelreiniging van uw pand in het Westland en wordt uw gevel niet belast. Dankzij dit systeem hoeven onze vakmannen niet de hoogte in waardoor er geen valgevaar kan ontstaan. Een veilige én grondige manier van gevelreiniging.

Een totaaloplossing


Dankzij onze totaaloplossing hoeft u geen tijd te investeren in de schoonmaak waardoor u tijd overhoudt voor belangrijke zaken. Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging van uw pand, gevestigd in het Westland of gaat u voor de totaaloplossing? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0174-442341 of stuur een e-mail naar info@bcsvoorschoonhouden.nl. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen