Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

 De Special Clean diensten van ons schoonmaakbedrijf 

Bij Schoon Westland begrijpen we als geen ander het belang van een schoon huis of bedrijfspand, en daarom bieden we Special Clean services aan bij ons schoonmaakbedrijf. Je bepaalt zelf welke schoonmaakdiensten bij jou passen en we geven hier vrijblijvend advies over. We zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten en we onderhouden je pand met plezier op een professionele manier.

 Welke Special Clean services vind je bij ons schoonmaakbedrijf? 

Bij Schoon Westland uit Naaldwijk, in de gemeente Westland, beschikken we over professionele schoonmaaktechnieken en weten we precies hoe we jouw pand er spic en span uit laten zien. Bij ons kun je terecht voor een divers aanbod aan diensten, zoals:

We bieden nog veel meer diensten aan en afhankelijk van jouw wensen en behoeften hanteren wij de juiste techniek. We voeren elke schoonmaak op een unieke manier en met speciale aandacht uit. Bij ons schoonmaakbedrijf ben je verzekerd van Special Clean diensten die perfect bij jouw pand passen, of het nu om een bedrijfspand of om een woning gaat.

 Laat ons uw pand professioneel schoonmaken 

Ben je geïnteresseerd in de Special Clean diensten van ons schoonmaakbedrijf? Of wil je ons inschakelen voor bouwschoonmaak? Dan helpen wij je graag verder. Voor meer informatie over onze diensten neem je contact met ons op door te bellen naar 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen