Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Bouwschoonmaak

Wil je een professional inschakelen voor bouwschoonmaak? Dan is Schoon Westland uit Naaldwijk, Westland, dé partner voor jou! We bieden professionele schoonmaakdiensten aan en hebben jarenlange ervaring met duurzame schoonmaaktechnieken. Je kunt ons zowel als particulier of als bedrijf zijnde inschakelen. We helpen u graag aan een schoon bouwterrein!

 Laat je bouwterrein opruimen met onze bouwschoonmaak 

Bij ons vind je verschillend opleveringsschoonmaakwerk, waaronder bouwschoonmaakwerk. Bouwschoonmaak is anders dan de schoonmaak van bijvoorbeeld kantoorpanden en brengen dan ook andere omstandigheden met zich mee. Als je compleet ontzorgd wilt worden, zijn onze schoonmaakdiensten ideaal voor jou. Er zijn veel redenen om een bouwterrein schoon op te leveren. Zo haal je bijvoorbeeld sneller je deadline wanneer alles er spic en span uitziet. Ook verkoopt een schone woning of bedrijfspand vaak beter. Wil je ons inschakelen om bijvoorbeeld een bedrijfspand te reinigen? Neem dan contact met ons op.

 Kies voor een professionele schoonmaakdienst

Wil je een specialist inschakelen voor bouwschoonmaak? Het is mogelijk om ons in te schakelen voor periodieke schoonmaak. Dan komen we regelmatig langs om alles professioneel te reinigen. Maak snel een afspraak voor de schoonmaak van jouw bouwterrein! Heb je vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174 - 421734 of door een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen