Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Bedrijfspand reinigen

Een bedrijfspand laat je op de meest complete wijze reinigen door de specialisten van Schoon Westland in Naaldwijk. In een bedrijfspand zijn dagelijks veel mensen actief bezig en dit vraagt om een regelmatige en professionele schoonmaak. Iedereen wil immers in een hygiënische omgeving zijn werk kunnen doen. Omdat wij begrijpen dat bij het reinigen van een bedrijfspand veel komt kijken, zorgen wij ervoor dat we alles binnen handbereik hebben voor een volledige schoonmaak op maat.

Een bedrijfspand laten reinigen zoals jij dit wilt

Behalve dat wij een complete schoonmaak van een kantoor voor jou uitvoeren, passen wij ook onze schoonmaakmethoden en -middelen aan op de specifieke schoon te maken ruimtes, wanneer wij je bedrijfspand komen reinigen. Elk bedrijfspand is anders en daarom moeten nauwkeurige voorbereidingen worden getroffen om het efficiënt te reinigen. Zo realiseren we een resultaat dat naar jouw wensen is. Of het nu gaat om eenvoudige schoonmaakwerkzaamheden of Special Clean-services, zoals kunststof- of gevelreiniging: wij bieden je altijd een op maat gemaakt schoonmaakplan aan. Dit doen wij uiteraard ook op periodieke basis.

Schakel ons in voor iedere soort schoonmaak

Heb je interesse om je bedrijfspand te laten reinigen door onze ervaren schoonmaakspecialisten in het Westland? Of wil je ons als particulier inschakelen voor reinigingsklussen in je woning, zoals het schoonmaken van ramen? Of heb je hulp nodig bij de reiniging van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0174 - 421734 of een e-mail te sturen naar info@schoonwestland.nl.

Contact

Ook met vragen kun je gerust bellen of jouw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen